0
ATP

FOTO: STARSPORT

BIVŠI ZVEZDIN ŠTOPER PONOVO ODUŠEVIO! DELIJE ĆE GA JOŠ VIŠE VOLETI: ‘Nije kleknuo pred njima, to je još veća pobeda’ (FOTO)

Objavljeno: 16.01.22 u 16:22

Senegalac pružio veliku podršku Novaku Đokoviću!

U noći između subote i nedelje po našem vremenu doneta je sramna odluka o deportaciji Novaka Đokovića. ‘Prvom reketu sveta’ je po drugi put ukinuta viza i više nema prava na žalbu. Srbin se tokom jutra uputio ka Dubaiju.

Novak je centralna tema svih svetskih medija, a javne ličnosti neprestano iznose svoja mišljenja. Jedan od onih koji su hrabro stali uz Đokovića je nekadašnji defanzivac Crvene zvezde, Mamadu Mbođ.

Seneglac nije proveo dug period na ‘Marakani‘, pa nije ni uspeo da ostavi dubok trag u crveno-belom dresu, ali je uvek bio miljenik navijača aktuelnog šampiona Srbije. Mamadu redovno prati Zvezdu, ali i srpske sportiste na takmičenjima širom Evrope i sveta.

Štoper koji trenutno nastupa za Nefči iz Azerbejdžana, oglasio se putem svog Tviter naloga. Mbođ je imao jasnu poruku za Novakove navijače.

-Treba da ga dočekamo kao da je osvojio AO! To što nije kleknuo pred njima je još veća pobeda – napisao je Mbođ na srpskom jeziku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter