0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

SVE JE JASNO: Evo kada će biti suđeno Novaku Đokoviću!

Objavljeno: 15.01.22 u 08:50

Pravda mora biti zadovoljena!

Najbolji teniser svih vremena Novak Đokovića nalazi se u ‘nemilosti’ australijskih vlasti.. Nad njim se već nekoliko dana vrši prava ‘tortura’ kojoj će uskoro doći kraj.

Tokom preliminarnog saslušanja, doneta je odluka kada će se obaviti konačno suđenje srpskom teniseru. Odlučeno je da to bude u noći između subote i nedelje od 23:30 po našem vremenu.

Vođena je debata da li će odluku o Novakovoj budućnosti u Australiji doneti tročlano veće ili jedan sudija. Odbrana srpskog tenisera se borila da to bude tročlano veće, dok je država zahtevala da to bude jedan sudija. Odluka o ovoj temi će uskoro biti doneta.

Neverovatno je da nakon što je sudija Keli presudio u Novakovu korist, sada određeni ljudi na razne načine pokušavaju da diskredituju srpskog šampiona!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter