0
Evropske lige

FOTO STARSPORT:

SRBI DOMINIRAJU ŠIROM EVROPE: Novi pogodak i asistencija, Pešić je najbolji strelac Superlige Turske! (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.22 u 17:51

Fantastične partije nekadašnjeg napadača Crvene zvezde!

Turska publika na stadionu ‘Ataturk‘ u Istanbulu, u subortu je imala priliku da posmatra vrlo interesantan duel 21. kola nacionalnog šampionata. Fudbaleri Karagumruka ugostili su ekipu Rizespora. Domaćin je slavio sa 2:0, a još jednu fantastičnu partiju odigrao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Pešić.

Povremeni reprezentativac Srbije dominira u Superligi Turske! Pešić je u subotu postigao gol i upisao novu asistenciju. Popularni Šilja trenutno je najbolji strelac tamošnjeg šampionata sa 12 postignutih golova.

Srbin je zatresao mrežu Rizespora već u trećem minuta meča. Ipak, nakon reakcije iz VAR sobe, glavni arbitar meča poništio je pogodak. Nije Pešić posustao u nameri da se upiše u strelce.

Salih Dursun je odlično proigrao Pešiča u 31. minutu, a Srbin je na prepoznatljiv način zatresao protivničku mrežu.

Konačan rezultat postavljen je u 75. minutu. Akteri su bili isti, samo su ovog puta zamenili uloge. Pešić je upisao asistenciju, a Dursun je matirao čuvara mreže Rizespora.

Karagumruk je trenutno 10. na tabeli. Ekipa trenera Demirela osvojila je 30 bodova u dosadašnjem delu šampionata. Rizespor je u crvenoj zoni i zauzima tek 19. poziciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter