0
Domaći fudbal

FK Partizan-Pocetak prolecnih priprema za season 2021/2022 FK Partizan v Radnik Surdulica Beograd, 12.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PROMENA PLANA: Crno-beli izabrali novu destinaciju za pripreme, poznati i rivali!

Objavljeno: 15.01.22 u 17:13

COVID-19 virus je ponovo ‘umešao prste’!

Na Kipru se pojavio novi soj COVID-19 virusa i to je bilo dovoljno jasno upozorenje crno-belima. Partizan je odlučio da promeni bazu priprema za drugi deo sezone. Aktuelni vicešampion Srbije u nedelju putuje u Tursku. Baza je svima dobro poznata, reč je o Beleku, gde su crno-beli trenirali i tokom prethodnih godina.

Uprava kluba ja dogovorila četiri prijateljske utakmice u Turskoj. Rivali zaista nisu zvuči i to bi potencijalno moglo da zabrine pristalice crno-belih.

Prva provera zakazana je za 25. januar. Partizan će tada odmeriti snage sa Tikvešom iz Kavadaraca. Četiri dana kasnije ekipu Aleksandra Stanojevića očekuje duel sa Gacijantepom, a najteži ispit je zakazan za 2. februar. Partizan će tada ukrstiti koplja sa drugoplasiranim timom Premijer lige Rusije, Dinamom iz Moskve. Poslednji test crno-bele očekuje 5. februara, a rival je gruzijski Dinamo iz Batumija.

Partizan je prvoplasirani tim u Superligi Srbije po završetku jesenjeg dela šampionata. Ekipa iz Humske ima pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu. Izabranici Aleksandra Stanojevića su izborili plasman u nokaut fazu Lige konferencija, a protivnik je ekipa Sparte iz Praga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter