0
AdmiralBet ABA Liga

Eurocup, Evrokup, Partizan - Trento 12.1.2022. Beograd, Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POLUVREME U PODGORICI: Studentski Centar vodi protiv Partizana!

Objavljeno: 15.01.22 u 19:50

Snažan otpor domaćeg sastava!

Studentski Centar ugostio je ekipu Partizana, u utakmici 16. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u regionu. Utakmica je počela u terminu od 19 časova, a nakon dve odigrane četvrtine rezultat je 43:41 u korist domaćeg sastava.

Nema sumnje da izabranike Željka Obradovića očekuje težak zadatak u nastavku utakmice, bez obzira na ulogu favorita koja im aspolutno pripada.  Partizan ne blista u defanzivi, a domaći su znali to da iskoriste u prvom delu igre. Iskusni stručnjak nije zadovoljan viđenim, pa je jasno da se očekuje daleko bolja igra srpskog predstavnika nakon velike pauze.

Najefikasniji igrač u redovima domaće ekipe je Kenan Kamenjaš. Reprezentativac Bosne i Hercegovine završio je poluvreme sa 10 postignutih poena i četiri uhvaćene lopte. Zapaženu ulogu u redovima ekipe iz crngorske prestonice ima i Edvards. Amerikanac je u dosadašnjem delu meča postigao devet poena, a dodao je tri skoka i tri uspešna dodavanja.  Flečer Megi je ubacio osam poena.

Najbolji pojedinac u dresu Partizana bio je Matijas Lesor. Reprezentativac Francuske je u prvom poluvremenu postigao osam poena. Pratio ga je Kevin Panter sa sedam, dok je Glas dodao šest poena.

Prva utakmica ove dve ekipe odigrana je 9. oktobra u Beogradu. Partizan je tada slavio sa ubedljivih 79:57.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter