0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MERKURXTIP TIKET DANA: Garantovana je velika zarada!

Objavljeno: 15.01.22 u 10:10

Tiket koji obećava!

Sjajnu ponudu mečeva za subotu u MerkurXtip-u otvoriće derbi Premijer lige između Mančester sitija i Čelsija i o ovom „El Kešiku“ se priča već neko vreme na Ostrvu jer može da padne odluka o šampionu. Na ovom tiketu smo spremili za vas jake mečeve i forsiramo favorite, a bacili smo se na najjače lige i Afrički Kup nacija koji je ovih dana takođe u fokusu.

Sve je spremno za vikend kvalitetnog fudbala, a tiket koji smo sklopili nosi kvotu nešto preko 15 pa ga vredi ispratiti.

Manchester City – Chelsea GG&3+ (2.28)

Možda će meč odluke ove sezone u Premijer ligi odigrati Siti i Čelsi, prvi i drugi na tabeli, s tim što treba reći da ih deli već velikih 10 bodova. Zašto je ovo meč sezone? Pa ako pobedi Mančester siti, a proglašen je za favorita, prednost nad londonskim plavcima će narasti na 13 bodova, što je, složićete se, gotovo nedostižno. Siti ima najbolji napad i najbolju odbranu u ligi, a Čelsi treći najbolji napad i drugu najbolju odbranu pa je sigurno da nas očekuje spektakl, potencijalno sa dosta golova. Oba tima imaju nekoliko izostanaka, ali to nije problem za Gvardiolu koji raspolaže sa sjajnim arsenalom oružja u napadu. Prošle sezone na „Etihadu“ Čelsi je slavio sa 2:1.

FC Koln – Bayern 2-2&3+ (2.42)

Bajern je kiksnuo na svom terenu protiv Borusije iz Menhengladbaha i izgubio 1:2, pa se sada svi slažu da se narednom rivalu crno piše. Idu Bavarci u Keln u ovom kolu i veliki su favoriti, iako je domaćin trenutno na veoma dobrom 6. mestu na tabeli. Bajern je u seriji od osam uzastopnih pobeda protiv Kelna, a u poslednjih šest njihovih međusobnih duela viđeno je čak 27 golova, pa uz sigurnu pobedu gostiju izvesna je i goleada.

Juventus – Udinese 1&D2+ (1.72)

U prošlom kolu Juventus je pokazao svu svoju snagu u meču sa Romom kada je za veoma kratko vreme u drugom poluvremenu postigao tri gola i odneo tri gola sa „Olimpika“, a Udineze je doživeo solidnu katastrofu i izgubio od Atalante 6:2 kod kuće. Stara dama i dalje želi da se pošto-poto nađe u krugu ekipa koje će u Ligu šampiona sledeće sezone, što bi bio veliki uspeh, s obzirom na to kako su započeli sezonu. U poslednjih sedam međusobnih duela ovih rivala došlo je „3+“ pa se kao sigurica nameću golovi uz pobedu tima iz Torina.

Guinea Bisau – Egypt 2&2-5 (1.93)

U prvom kolu i derbiju D grupe Afričkog Kupa nacija Nigerija je minimalcem savladala Egipat koji se i dalje visoko kotira za titulu šampiona „Crnog kontinenta“. Zato je „faraonima“ neophodna pobeda protiv Gvineje Bisao koja je u prvom meču iščupala bod protiv Sudana. Egipat je favorit, a svi se nadaju da će Salah opravdati očekivanja i voditi svoj tim do uspeha na ovom prvenstvu.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter