0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

LAZETIĆ ISKREN: ‘Sve puca na treningu!’ (FOTO)

Objavljeno: 15.01.22 u 11:51

Od njega se mnogo očekuje!

Fudbaleri Crvene zvezde se pripremaju u Turskoj za sve izazove koje ih očekuju u toku prolećnog dela sezone, a mladi talentovani centarfor Marko Lazetić izneo je utiske nakon tri treninga koje je tim odradio u sportkom centru “Kalista” u Antaliji.

‘Prošla su tri treninga, za sada rad nije toliko naporan. Krećemo polako, ulazimo u ritam i svaki naredni dan će biti sve teže. Niko ne voli “suvo” trčanje, ali to je obavezni deo fudbala tako da svi ćemo odraditi taj sergment priprema kako bi bili spremni za nastavak sezone’ – počeo je Lazetić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Brzonogi napadač je ispoštovao plan treninga od strane stručnog štaba tokom zimske pauze, a kao igrač koji je već duže vreme u prvom timu naglasio je da je uvek tu da pomogne mlađim saigračima sa kojima je stasao u Omladinskoj školi Crvene zvezde.

‘Odmorio sam par dana, a onda sam nastavio, zapravo počeo sam da se spremam za novu polusezonu. Prvi dan, pošto dugo nismo igrali sa loptom, bili smo malo “teški”, dok je drugi dan na popodnevnom treningu je sve “pucalo” na terenu. Svi su dobro radili i to me raduje. Pokušavam da pomognem saigračima van terena i na njemu. Na primer oko postavke, jer znam kako je meni bilo kada sam se tek priključio prvom timu. Mislim da im nije teško, brzo su se uklopili i saigrači su ih odmah prihvatili kako treba’ – rekao je Lazetić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Istakao je momak rođen 2004. godine da jedva čeka utakmice u crveno-belom dresu, da svi u ekipu imaju maksimalan pristup trenažnom procesu, a govorio je i o tome kako provodi slobodno vreme između treninga.

‘Utakmice jedva čekam, obožavam da igram mečeve. Čekam da dobijem šansu i pokušaću da je maksimalno iskoristim. Igramo tek u drugoj fazi priprema, ali jedva čekam utakmice i nadam se da ćemo sve pobediti. Za mene je svaka utakmica, nije bitno da li je Kup Srbije, prvenstvo, Liga Evrope ili Liga šamnpiona, ulazim maksimalno, sto posto spreman, kao i svi kako bi ispunili naše ciljeve. Nije bitno da li je to utakmica ili trening. Ima vremena za odmor između treninga, uglavnom ga iskoristim da se čujem sa porodicom, devojkom ili da igram igrice ‘ – zaključio je mladi napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter