0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Aleksandar Mitrovic of Serbia reacts during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KAKVA LUDNICA! SEDAM GOLOVA ZA POLUVREME U LONDONU: Het-trik Mitrovića za 25 minuta, veliki preokret Fulama!

Objavljeno: 15.01.22 u 17:27

Srbin je najbolji strelac Čempionšipa!

Fudbaleri Fulama ugostili su Bristol Siti, u utakmici 27. kola Čempionšipa. U toku je poluvreme, a ekipa trenera Silve nastavila je da oduševljava svoje pristalice. Fulam je napravio veliki preokret, a nakon 45 minuta igre na semaforu je neverovatnih 5:2.

Glavni krivac zbog kojeg je golman Bristola imao toliko posla je reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović. Najbolji strelac takmičenja postigao je het-trik u rasponu od 25 minuta igre.

Bristol je došao do prednosti u 7. minutu. Mladi Entoni Semenjo savladao je golmana Rodaka.

Mitrović je brzo reagovao, iskoristio je Vilsonovu asistenciju, pa doneo izjendačenje Fulamu u 21. minutu igre.

Gostujuće navijače ponovo je obradovao isti igrač. Semenjo se drugi put na meču upisao u strelce u 29. minutu.

Fulam nije odustajao od svog stila igre. Popularni Mitar se ovog puta našao u ulozi asistenta, a Kebano je zatresao mrežu Bristola. Potpuni preoket viđen je samo pet minuta kasnije, kada je Karvaljo pogodio za ekipu iz Londona.

Na scenu je ubrzo ponovo stupio Mitrović. Srbin je pogodio najpre u 41, a zatim u 46. minutu utakmice. Mitrović je ‘ugasio’ sve nade navijača gostujućeg sastava.

Bivši as Partizana je u dosadašnjem delu takmičenja postigao čak 27 golova, a dodao je i sedam asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter