0
Ostali sportovi

EHF EURO 2022-Hrvatska v Srbija Segedin, 15.01.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KAKO SU SE SRPSKI RUKOMETAŠI POIGRALI SA HRVATIMA: Da li već imamo najlepši gol prvenstva?! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.22 u 21:39

Kakva golčina Radivojevića.

Rukometaši Srbije se u pravom derbiju drugog kola Evropskog prvenstva u Mađarskoj bore protiv selekcije Hrvatske. Trenutno je u toku drugo poluvremene, a jedan pogodak Orlova iz prvog, već kruži po svim društvenim mrežama.

Nakon prelepog pasa, Vanja Ilić je krenuo u prodor iz mrtvog ugla, golman Hrvatske je odreagovao na to, a srpski rukoemtaš je fantastično odreagovao. On je loptu poslao do Radivojevića na drugoj strani, koji ju je uhvatio u skoku i tako zatresao mrežu Hrvatske.

Počeli su Hrvati silovito, vođstvom 3:0, nakon dva pogotka Čupića i gola Martinovića. Uspela je naša selekcija brzo da se sabere, Radivojević i Marsenić su uzvratili za 3:2. Serija od 3:0 naše selekcije, počela je u 15. minutu pogotkom Borzasa, a potom i Radivojevića i Marsenića za 7:6 u korist Srbije.

U narednih 10 minuta gledali smo veliku borbu, Srbija je povela sa 9:8, ali je onda Hrvatska stigla do nove serije od 3:0. Samim tim, rezultat na velikoj pauzi je 11:9 za Hrvatsku, ali su naši momci pokazali da imaju šta da pruže.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter