0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KAKAV POSAO NA MARAKANI! ZVEZDINA JANUARSKA BOMBA: Italijan obukao crveno-beli dres! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.22 u 16:46

Defanzivac potpisao za aktuelnog šampiona Srbije!

Crvena zvezda nastavlja sa pojačanjima u zimskom prelaznom roku, a novi igrač crveno-belih je Kristijano Pićini. Italijanski internacionalac se obevezao na vernost Zvezdi i nosiće crveno-beli dres do leta 2024. godine.

-Veoma sam srećan što sam ovde. Prve impresije su neverovatne pošto je Crvena zvezda sjajan i veliki klub. Ponovo ponavljam, veoma sam srećan što sam deo Zvezde. Izabrao sam broj 24 jer sam ga nosio u Valensiji. Prvi put sam u Srbiji i na Marakani, ali već sutra ujutru putujem u Antaliju kako bih se priključio timu. Jedva čekam da se vidim sa novim saigračima i da krenem da treniram sa ekipom – rekao je Pićini.

Kristijano Pićini je rođen 26. septembra 1992. godine, visok je 189 centrimetra i nastupa na poziciji desnog beka. Igrao je za omladinske kategorije reprezentacije Italije, a zabeležio je i tri nastupa za seniroski tim “Azura”. U svojoj karijeri je nastupao za Atalantu, Fiorentinu, Livorno, Speciju, Sporting, Real Betis i Valensiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter