0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

DE BRUJNE PRESUDIO ČELSIJU: Siti sve bliži tituli! (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.22 u 15:46

Majstorija reprezentativca Belgije!

Derbi 22. kola Premijer lige Engleske odigran je na stadionu ‘Etihad‘. Fudbaleri Mančester Sitija ugostili su Čelsi pred 53 hiljade navijača. Publika je uživala i svojim prisustvom uvelečila praznik fudbala u Mančesteru. Izabranici Pepa Gvardiole nisu izneverili svoje vatrene pristalice i slavili su rezultatom 1:0.

Odlična fudbalska predstava domaće ekipe približila ih je osvajanju nove šampionske titule. Siti u ovom trenutku ima 13 bodova više od drugoplasiranog Čelsija, a 14 bodova prednosti u odnosu na Liverpul. Izabranici Jirgena Klopa imaju dve utakmice manje u odnosu na najveće konkurente u borbi za prestižnu nagradu.

Ekipa iz Mančestera je kontrolisala posed lopte i bila je bolji rival tokom 90 minuta igre. Aktuelni šampion Evrope je teško pronalazio put do gola koji je čuvao Ederson.

Odlučujući potez dogodio se u 70. minutu utakmice. Reprezentativac Belgije, Kevin De Brujne, uputio je izuzetno precizan udarac sa ivice kaznenog prostora. Golman Čelsija nije imao šanse u ovoj situaciji.

Siti u narednom kolu gostuje Sautemptonu, dok će tim Tomasa Tuhela odmeriti snage sa Brajtonom. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter