0
ATP

(191011) -- SHANGHAI, Oct. 11, 2019 (Xinhua) -- Novak Djokovic(R) of Serbia hugs Stefanos Tsitsipas of Greece after the men's singles quarterfinal match between Novak Djokovic of Serbia and Stefanos Tsitsipas of Greece at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, on Oct. 11, 2019. (Xinhua/Ding Ting)

CICIPASU ŽAO ŠTO SE NE PRIČA O NJEMU, VEĆ O NOVAKU: Poslednjih nedelja je on u centru pažnje, a ne tenis!

Objavljeno: 15.01.22 u 20:18

Njegovo ranije obraćanje razljutilo je Novakove fanove.

Grčki teniser Stefanos Cicipas, spreman je za početak Australijan opena, a na konferenciji za štampu, dobio je ovih dana neizostavno pitanje o situaciji sa Novakom Đokovićem. On je u prvi mah istakao da želi da priča samo o tenisu, ali nije uspeo da izbegne pitanja o srpskom asu.

– Ovde sam da pričam o tenisu, ne o Novaku Đokoviću. Molim vas da pređemo na sledeće pitanje, počeo je Grk, a nakon narednih pitanja i dodao:

Poslednjih nedelja, Novak Đoković je bio u centru pažnje zbog svojih akcija. Privukao je mnogo pažnje i ljudi više govore o tome nego o tenisu, Žao mi je da se tako nešto dešava par dana pred početak grend slema kao što je Australijan open, zaključio je Stefanos Cicipas.

Cicipas je pre nekoliko dana imao oštar komentar na Novakovu situaciju koji je izazvao reakcije kod svih svetskih medija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

– On definitivno igra po svojim pravilima i radi neke stvari koje većina igrača ne bi imala petlju da urade. Pogotovo što je ATP objavio jasne kriterijume za ulazak u zemlju. Nikada nisam ni pomislio da krenem na turnir nevakcinisan i da kršim protokole. Nisu svi raspoloženi da prate pravila koje je odredila država. Mali procenat bira neki svoj put i čini da većina nas izgleda kao budale, rekao je Cicipas ranije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter