0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

BELGIJANAC SE OGLASIO NAKON POBEDE: ‘Čelsi sada mora da bude savršen'(VIDEO)

Objavljeno: 15.01.22 u 18:49

Važan trijumf za Mančester Siti!

Derbi 22. kola Premijer lige Engleske odigran je na stadionu ‘Etihad‘. Fudbaleri Mančester Sitija ugostili su Čelsi pred 53 hiljade navijača. Izabranici Pepa Gvardiole  slavili su rezultatom 1:0.

Jedini pogodak na meču delo je iskusnog veziste, Kevina De Brujnea. Belgijanac je na sjajan način savladao Kepu u 70. minutu meča.

-Bila je to izuzetno važna utakmica. Oni su došli ovde sa planom, defanzivno su bili čvrsti, ali odigrali smo dobru utakmici. Lepo je dati tako važan gol, znali smo da će trijumf uvećati razliku –  istakao je Belgijanac i nastavio:

-I ranije smo bili u ovakvim situacijama, stvari mogu da se promene, momentum da se okrene. Bilo smo koncentrisani samo na ovaj meč.

Kevin je objasnio kako je postigao odlučujući gol.

-Oslobodio sam se Kantea na vreme, gledao sam prostor, oni su se povlačili, a ja sam pronašao ugao – ispalo je savršeno. Uvek je teško protiv njih jer su defanzivno sjajni, morali smo da budemo strpljivi. Odigrali smo onako kako je trebalo, jer oni znaju da budu opasni. Obe ekipe su imale igrače koji se vraćaju posle COVID-19 virusa – istakao je Belgijanac, a potom dodao:

Čelsi mora da bude skoro savršen, još jedan tim je u igri, tako da moramo da održimo formu i da razmišljamo samo o sledećoj utakmici – zaključio je De Brujne.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter