0
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘AUSTRALIJAN OPEN JE VELIKI SA NOVAKOM ILI BEZ NJEGA’: Nadal veoma oštar!

Objavljeno: 15.01.22 u 09:24

Ovo niko nije očekivao..

Najbolji španski teniser ikada Rafael Nalad prokomentarisao je aktuelnu situaciju vezanu za srpskog tenisera – Novaka Đokovića.

‘Reći ću vam jednu stvar, jasno je da je Novak Đoković jedan od najbojih tenisera u istoriji, nema sumnje. Ali ne postoji teniser koji je važniji od jednog turnira, zar ne? Igrači dolaze i odlaze, stižu novi. Niko, čak ni Rodžer, Novak, ja ili Bjorn Borg koji je bio sjajan… Tenis ide dalje. Australijan open je mnogo važniji od bilo kog igrača. Ako bude igrao, okej. Ako ne bude igrao, Australijan Open će i dalje biti veliki Australijan Open, sa njim ili bez njega. To je moj stav.’ – rekao je Nadal i potom dodao:

‘Boravak u ‘balonima’, sve to mora da se završi jednom jer je veoma teško ostati deo tura ako turniri imaju sve manje novca. Uz to, igrači prolaze kroz veoma teške mentalne probleme zbog toga. Ako postoji neko rešenje i ako je to rešenje vakcina, onda je to to. Moramo da budemo vakcinisani i situacija mora da postane bolja, to je za opšte dobro svih nas, za celokupno zdravlje i čitav sport.’ – zaključio je španski teniser.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter