0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka ABA League season 2016-2017 Partizan v Mornar (Bar) Octavius Ellis (C) is blocked by Stefan Bircevic (R) and Uros Lukovic Beograd, 18.12.2016 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

ZVEZDA ZAINTERESOVANA ZA DOBRO POZNATO IME: Prošao je put od ABA lige do Evrolige – pokazao je kvalitet!

Objavljeno: 14.01.22 u 13:26

Još uvek ima vremena.

Košarkaši Crvene zvezde trenutno su zbog velikog broja pozitivnih slučajeva na koronavirus otkazali pojedine mečeve. Ipak, klub aktivno radi na pronalasku novog pojačanja na poziciji centra. Ugovor sa Majkom Cirbesom produžen je do kraja januara, a upravo to nam govori da će crveno-beli svim silama pokušati da dovedu novo ime u ekipu.

Ranije se spominjalo da je jedno od imena koje Dejan Radonjić želi u svojom timu Alan Vilijams, košarkaš Lokomotive, ali od toga, barem za sada, nije bilo ništa. Sada je prema pisanju grčkog novinara koji radi za portal TotalBasket, izbor pao na nekadašnjeg košarkaša Mornara iz Bara Oktavijusa Elisa, za koga je Zvezda zainteresovana.

Njega ljubitelji košarke u regionu dobro pamte po parijama koje je pružao u Baru, dok je kasnije došao i do Evrolige, dok je nastupao u Olimpijakosu. Elis trenutno igra za Turk Telekom i prosečno beleži 8.4 poena i 5.9 skokova po meču. Takođe, sa dve blokade po utakmici, je najbolji bloker turske lige.

Kosarka ABA League season 2016-2017
Partizan v Mornar (Bar)
Octavius Ellis
Beograd, 18.12.2016
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Za novi transfer, Zvezda ima 2 nedelje, jer se tada završava rok za registraciju novih igrača u AdmiralBet ABA ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter