0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ZA SVE JE KRIVA NOVAKOVA OBJAVA NA INSTAGRAMU: Bivši službenik Ministarstva Australije naveo razlog za čitav haos!

Objavljeno: 14.01.22 u 12:58

On smatra da je zbog te objave Novaku ukinuta viza.

Nekadašnji službenik australijskog Ministarstva za imigracije Abul Rizvi, otkrio je svoje mišljenje o slučaju Novaka Đokovića. On je istakao da je za sve ovo zbog Đokovićeve objave na Instagramu i da bi sve bilo u redu da se srpski teniser nije pohvalio medicinskim izuzećem.

– Mislim da je dobar deo svega ovoga posledica reakcije Australijanaca nakon Đokovićeve objave na Instagramu četvrtog januara. Da nje nije bilo, verujem da bi sve bilo drugačije, počeo je Rizvi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Potom je zaključio da će ukidanje vize, pokazati čvrst stav države prema kovid regulativima, kao i da će loše upravljanje ovim slučajem biti u žiži svetske javnosti.

– Ukidanje vize će pokazati čvrst stav Australije prema kovid regulativama i, ako ćemo iskreno, usvojeni su strogi zakoni po tom pitanju. Uz to, loše upravljanje čitavom situacijom će biti u žiži svetske javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter