0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - MAY 18: Head coach Dimitris Itoudis reacts during the Turkish Airlines Euroleague Final Four Belgrade 2018 Semifinal match between CSKA Moscow and Real Madrid at Stark Arena on May 18, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SJAJAN MEČ: CSKA uspeo da savlada goste u jednom dosta neizvesnom meču!

Objavljeno: 14.01.22 u 20:11

Slavio je domaćin!

Košarkaši CSKA iz Moskve dočekali su na svom terenu ekipu francsukog Asvela u okviru 21. kola Evrolige. Slavio je domaći tim rezultatom 90:83, a utakmice je donela veliku borbu na obe strane terena.

Slavili su izabranici Dimitrisa Itudisa, a najbolji u pobedničkom sastavu bio je Danijel Heket 27 poena sa, a pratili su ga Šved sa 17 i Grigonis sa 16 poena.

Kod poraženog tima, istakli su se Knajt 16 poena i Okobo 15 poena, a u korak ih je pratio nekadašnji košarkaš večitih Džejmsa Gist sa 14 postignutih poena.

Nakon ove pobede, ekipa CSKA uspela je da makar malo učvrsti svoje mesto u plej-of zoni Evrolige, dok je ovaj poraz za Asvel značio da će oni biti za sad 9.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter