0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RADNO U ANTALIJI: Zvezdini fudbaleri rade ‘puno parom’! (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.22 u 22:23

Pale se motori!

Fudbaleri Crvene zvezde su danas u 18 časova, po lokalnom vremenu, izašli na teren “Kalista” i odradili treći trenening na pripremama u Turskoj (Antalija), a posebna pažnja bila je posvećena radu sa loptom, tačnije posedu i realizaciji.

Prvotimci Crvene zvezde su od 18 časova odradili drugi trening u toku dana, odnosno treći od početka priprema. Izabranici Dejana Stankovića su izašli na terene sportskog centra “Kalista” gde su ih dočekale spremne strunjače. Znali su fudbaleri da ih očekuje rad pod budnim okom kondicionog trenera Frederika Panoćinija koji im je redom zadavao vežbe snage. Igrači su ispunili sve zahteve kako bi se na što bolji način pripremili za trening, a nastavak istog obeležio rad sa loptom.

FOTO: FK Crvena zvezda

Prvo su se podelili u “parove” crveno-beli momci, a radili su sa specijalnim “elastičnim” trakama. Svi igrači su imali zadatak da uvežbaju pas igru, kao i udarce stopalom i glavom. Nakon svake urađene vežbe fudbaleri su imali zadatak da istrče jednu deonicu u rasponu širine terena. Usledio je potom najzabavniji deo treninga, jer su igrači igrali popularnu “ševu” u tri grupe.

Posebnu pažnju privukli su mladi igrači koji su ispunili sve zahteve stručnog štaba, a upravo su Andrija Radulović, Jovan i Nikola Mituljikić, Nikola Stanković, Ibrahim Mustafa i Andrej Đurić radili izdvojeno sa pomoćnim trenerom Nenadom Milijašem, a akcenat je bio usmeren ka završnici.

FOTO: FK Crvena zvezda

Ostatak ekipe je bio podeljen u tri tima. Zvezdini prvotimci su igrali takozvano “čuvanje lopte” gde je posed bio primaran zadatak, a “mali” golovi su bili postavljeni kao poseban uslov u vežbi. Posle toga usledio je najzanimljiviji deo treninga. Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković podelio je fudbalere u dva tima, a igrači su uvežbavali realizaciju glavom. Pregršt lepih poteza, kao i akcija viđeno je u ovom delu treninga.

FOTO: FK Crvena zvezda

Za sam kraj igrači su odigrali meč na dva gola na “skraćenom” prostoru kako bi se što bolje pripremili za naredne izazove. Već sutra po istom planu će imati dva treninga u prepodnevnom i popodnevnom terminu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter