0
AdmiralBet ABA Liga

Zach LeDay (L) and Zvonimir Ivisic Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN I STUDENTSKI CENTAR IGRAJU JEDINU UTAKMICU 16. KOLA: Obradović se nada povratku Avramovića – želi da ostanu u ritmu!

Objavljeno: 14.01.22 u 14:14

Sve ostali mečevi su odloženi.

Košarkaši Partizana, gostovaće 15. januara Studentskom centru u Podgorici, u jedinoj utakmici 16. kola AdmiralBet ABA lige koja će biti odigrana na vreme. Pred taj duel, trener beogradskog tima Željko Obradović ističe da je dobro što njegova ekipa igra kako bi zadržala ritam, kao i da ciljevi ostaju isti uz veliko uvažavanje protivnika.

– Još jednom, dobro je da ćemo da igramo utakmicu. U ovoj situaciji kada se odlažu utakmice i u lokalnim prvenstvima po Evropi, za nas je dobro da nastavimo u tom ritmu u kom smo. Da igramo, naravno sa velikim poštovanjem prema ekipi Studentskog centra, zato što su i ovde na utakmici koju smo igrali, i tokom cele lige, pokazali da mogu da igraju veoma dobro. Tako da će to zahtevati da odigramo ozbiljnu utakmicu i budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta, istakao je trener crno-belih Željko Obradović, uz nadu da će se ekipi priključiti i Aleksa Avramović.

Head coach Zeljko Obradovic
Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 09.10.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Jedan od onih od koga navijači očekuju mnogo u nastavku sezone je Rodions Kuruc, košarkaš koj igra na poziciji niskog krila.

– Sutrašnja utakmica je će biti kao i sve do sada u ABA ligi. Oni su dobar tim, moramo da se dobro pripremimo. Ne znamo koliko će imati igrača jer je puno njih imalo Kovid, ali bićemo spremni za sve što može da nas sačeka u sutrašnjoj utakmici, rekao je Rodions Kuruc.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter