0
Domaći fudbal

from left Slavoljub Srnic Aleksandar Katai Milan Rodic Milan Pavkov Milan Gajic celebrate Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Spartak Beograd, 28.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ONI NE ODUSTAJU OD NJEGA: Italijani spremili novu ponudu za crveno-belog bisera, Zvezda bi mogla lepo da zaradi!

Objavljeno: 14.01.22 u 10:14

Italijani ozbiljno zagrizli sa talentovanog fudbalera.

Četa predvođena Dejanom Stankovićem otišla je danas u Antaliju, gde će obaviti zimske pripreme. Konstantno se govori oko potencijalnih odlazaka sa ‘Marakane’, a fudbaler koji ima najveće šanse da napusti Ljutice Bogdana jeste Marko Lazetić.

On se već duže vreme nalazi na radaru Milana, ali najrealnija opcija je da talentovani fudbaler pojača redove Torina, koji je već poslao zvaničnu ponudu.

Pošto crveno-beli nisu najbolje reagovali na prvu, italijanski klub je danas spremio drugu ponudu za Lazetića, koja je teška četiri miliona evra uz određene bonuse, preneo je ‘Tutomerkato’.

Super liga Srbije, Kolubara – Crvena Zvezda Superliga 16.10.2021. Lazarevac Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Podsetimo, jesenas je Milan krenuo u ofanzivu na crveno-belog bisera, tada se čak Zvezdan Terzić sastao sa Paolom Maldinijem, ali trenutno stanje je takvo da je Torino taj klub sa najozbiljnijim namerama da u svoje redove dovede Marka.

Još jedan razlog zbog kojeg je velika verovatnoća da će se ovaj transfer realizovati, jeste to što Zvezda ove sezone nije napravila nijedan veliki ‘posao’. Najveća prodaja dogodila se kada je Željko Gavrić otišao u Ferencvaroš za 1,2 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter