1
Košarka

Nikola Jokic Miodrag Misko Raznatovic Mega - Partizan cetvrtfinale 1/4 finala Kosarkaska liga Srbije, KLS 24.5.1018. Maj 24. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NOVINARI PITALI JOKIĆA O NEPOŠTOVANJU NJEGOVOG DELA: Odgovor je oduševio ceo svet – MVP zna šta želi!

Objavljeno: 14.01.22 u 15:57

Sa razlogom je najbolji.

Srpski reprezentativac i centar Denver Nagetsa Nikola Jokić, nije se puno trošio u ubedljivoj pobedi nad Portlandom. Denver je slavio sa 140:108, a Jokić je za 28 minuta postigao 20 poena, dok je uz to dodao i 8 skokova i 7 asistencija.

Iako je Srbin MVP NBA lige, njegov trener Majk Meloun istakao je da smatra kako Nikola ne dobija tretman kakav zaslužuje. Samim tim, novinari su iskoristili priliku da Jokića upitaju za mišljenje o toj izjavi, a najbolji košarkaš na svetu je istakao da ga uopšte nije briga za to.

– Sviđa mi se. Ako me ne poštuju, sviđa mi se. Ako me poštuju, i to mi se sviđa. Nije mi potrebna pažnja medija, ili pažnja uopšte. Samo želim da igram, rekao je Jokić.

Nikola Jokić je i ove godine jedan od glavnih kandidata za MVP nagradu. On je u dosadašnjem delu sezone odigrao 35 mečeva, na kojima prosečno beleži 25.5 poena, 14 skokova i 7 asistencija.

0
0

1 Komentara

  1. „NAJBOLJI“ „MVP“ U REDU ALI LJAGA OD ČOVEKA, SPORTISTE KOJI SE NIJEDNOM NIJE OGLASIO U SLUČAJU NOVAKA ĐOKOVIĆA, A VI SAMO NASTAVITE DA HVALITE OVO VELIKOG A ZAPRAVO TAKO MALOG ČOVEKA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter