0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MERKURXTIP TIKET DANA: Zagrevanje za fudbalski vikend

Objavljeno: 14.01.22 u 11:26

U proteklim danima smo pokazali da umemo da složimo dobitni tiket na kom je bila mešovita ponuda sportova i igara, a za danas se okrećemo Njegovom veličanstvu – fudbalu.

Izabrali smo četiri meča od čega smo na tri tipovali na golove, a u četvrtom smo izabrali siguricu u vidu Borusije iz Dortmunda.

Pravo je vreme da se jednim dobitnim tiketom zagrejemo za uspešni predstojeći vikend.

Dynamo Dresden – Hamburger SV GG&3+ (2.15)

Velika je gužva u vrhu 2. Bundeslige i mnogo timova figurira za mesta koja vode u elitu, a tim iz  Hamburga je jedan od njih. Trenutno je na trećoj poziciji, ali ima isto bodova kao i još tri ekipe. Na teškom gostovanju u Drezdenu potrebna je pobeda kako bi ostao u koraku sa Sent Paulijem i Darmštadom i zato ima obavezu da odigra dobro, bez obzira na snagu domaćina kod kuće. Drezden je na poslednja dva domaćinstva postigao ukupno osam pogodaka, a na poslednjem susretu ova dva tima u Kupu bilo je 4:1 za tim iz Drezdena.

 

Morocco – Comoros D1-2(1.70)

U prvom kolu takmičenja po grupama na Afričkom Kupu nacija Maroko je upisao minimalnu pobedu nad Ganom, a Komori minimalni poraz od Gabona pa sa drugačijim ambicijama ulaze u ovo drugo kolo. Marokanci su sada favoriti u grupi i treba očekivati da će opravdati to zvanje protiv Komorskih Ostrva, ali izvesno je da neće biti puno golova. Zato nam je tip da Maroko postiže jedan ili dva gola na meču gotovo sigurica.

 

Dortmund– Freiburg 1-1 (2.23)

Borusija je iskoristila kiks Bajerna u prošlom kolu i prišla mu na šest bodova zaostatka, pa sigurno želi da nastavi u dobrom ritmu. Jedina briga „milionera“ je kako da stignu Bavarce jer su dosta ispred najbližih pratilaca, a jedan od njih je Frajburg koji igra veoma dobru sezonu. U poslednja četiri meča ovih rivala domaćin je pobeđivao, a interesantno je reći da je Frajburg poslednji put pobedio u Dortmundu pre 20 godina. Prošle sezone Borusija je slavila sigurnu pobedu kod kuće od 4:0.

 

Nice – Nantes I1+&II1+(1.92)

Nica je u poziciji da će se do kraja šampionata boriti za mesto koje vodi u Ligu šampiona. O tituli ne može ni da sanja jer trenutno ima dvocifreni zaostatak za liderom iz Pariza. Nant je u gornjem domu, ima šanse da se uplete u borbu za izlazak u Evropu, ali ima još puno da se igra pa ko zna šta je sve u stanju da uradi. U poslednja četiri ligaška kola, Nica je osvojila devet, a Nant deset bodova što pokazuje da su oba tima u dobroj formi. Poslednja tri međusobna meča Nica je dobila, ali sada tipujemo na golove zbog dobre forme oba tima.

 

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter