1
Košarka

(190904) -- FOSHAN, Sept. 4, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia greets fans after the group D match between Italy and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Foshan, south China's Guangdong Province, Sept. 4, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

JOKIĆ MVP – PONOVO?! Deluje realno!

Objavljeno: 14.01.22 u 18:05

Deluje neverovatno..

Srpski centar Nikola Jokić prošle sezone oduševio je apsolutno sve pre svega svojim igrama, a kasnije i osvajanjem nagrade za najkorisnijeg igrača NBA lige. Srpski centar blistao je u dresu Denver Nagetsa, a fenomenalne partije nastavio je da pruža i u ovoj sezoni, kada rivali prosto nemaju rešenje za njega.

Ako nastavi da igra u ovakvom ritmu, potpuno je legitimno da se nađe u borbi za još jedno MVP priznanje. ‘Back to back’ MVP priznanje kako bi amerikanci rekli, bilo bi samo potvrda Nikoli za njegov ogroman napredak koji se vidi iz godine u godinu.

Momak iz Sombora ove sezone u prosku beleži 25.5 poena, uz čak 14 uhvaćenih skokova i sedam podeljenih asistencija. Tome treba dodati činjenicu da igra svega 32.7 minuta u proseku, što je dosta manje od brojnih drugih NBA zvezda.

0
0

1 Komentara

  1. „MVP“ možda je kao košarkaš zaslužio ali kao čovek sigurno nije, nijednom iz njegovih usta nismo čuli reč podrške Novaku, ćuti, onolika gromada a u stvari da ne upotrebim loš izraz šta je, stidi se i ti i mnogi drugi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter