0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FUDBALERI CRVENE ZVEZDE ODRADILI DRUGI TRENING U TURSKOJ: Akcenat na defanzivi! (FOTO)

Objavljeno: 14.01.22 u 12:09

Fudbaleri Crvene zvezde su ovog jutra od 10 časova i 30 minuta na terenu hotela „Kalista“ odradili drugi trening na pripremama u Turskoj.

Prijatno i sunčano vreme dočekalo je izabranike Dejana Stankovića odmah po izlasku na teren, ali i postavljeni rekviziti na zasebnom delu terena. Tu su u trajanju od petnaest minuta naši fudbaleri odradili zagrevanje, a nakon toga su se preselili na teren.

FOTO: FK Crvena zvezda

Na jednoj polovini terena, ofanzivci su sa stručnim štabom uvežbavali napade i završnicu, dok je drugi deo ekipe imao interesantne zadatke postavljene od dela stručnog štaba koji je zadužen za kondiciju. Radilo se i na udarcu glavom, sa elastičnim trakama u parovima. Radili su fudbaleri Zvezde i sa fitnes loptama, takođe u parovima.

Potom je na programu bilo istrčavanje, a nakon toga dve grupe su se zarotirale, pa je stručni štab radio na defanzivi zajedno sa fudbalerima. Mnogo saveta je dolazilo od stručnog štaba, a sa defanzivcima je posebno radio povratnik u Crvenu zvezdu, ovog puta u ulozi pomoćnog trenera – Nenad Sakić.

Fudbaleri crveno-belih imaće priliku da se odmore do popodnevnog treninga koji je zakazan za 18 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter