FOTO: Twitter/SerbiaOpen2021
in ,

EVO ZAŠTO JE ĐOKOVIĆU PROMENJEN SUD: Sudija Keli još jednom oduševio Srbiju – poznato je ko će doneti konačnu odluku!

Konačna odluka je blizu.

Pakao za Novaka Đokovića u Australiji nastavio se jutros, kada je ministar za imigraciju Hok odlučio da mu ponovo poništi vizu. Đoković je potom ponovo saslušan, a sudija Entoni Keli koji ga je prvi put oslobodio, doneo je odluku da prebaci ovlašćenje na Federalni sud Australije.

Kao razlog za to, Keli je naveo brzinu procesa, jer će se ovako već u nedelju doneti konačna odluka o Novakovom boravku u Australiji.

– Iako imamo nesporno ovlašćenje, prebacivanje na drugi Sud je samo kako bi se potvrdila konačna odluka, rekao je Keli.

Potom je Savezni sud u Australiji objavio ko će voditi ovaj slučaj. U pitanju je sudija Džastin O’Kalahan, koji je studiorao na Univerzitetu u Melburnu, kao i na Jejlu. U svojoj karijeri je bio vicepredsednik viktorijanske sudske skupštine, a takođe je bio profesor u školi za prava na Jejlu.

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite
  1. Pa dobro, hajdemo sad da vidimo nesto.. Da li je veci javni interes da Novak ne igra turnir ili da se izbegne brukanje cele zemlje po svetu i nanosi velika steta velikom turniru? Eto, o tome ce sudija vagati! Laz je da je ugrozeno zdravlje nacije zbog Novaka! Velika je to laz i ogroman politikanski spin. Novak je u raljama „australopitekske vlade“ koja gazi sva demokratska prava svakog coveka radi sopstvenih izbornih ciljeva. Za zaljenje! Australija se vraca u Stone Age!! Da se oduzme turnir Nedodjiji i da Srbija prekine diplomatske odnose sa njom!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

OVO SU 4 MOGUĆA SCENARIJA ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Prvi možemo odbaciti, drugi priželjkuju svi ljubitelji tenisa!

NOVINARI PITALI JOKIĆA O NEPOŠTOVANJU NJEGOVOG DELA: Odgovor je oduševio ceo svet – MVP zna šta želi!