0
Košarka

Kosarka Basketball ABA season 2019-2020 Crvena Zvezda v Partizan from left Lorenzo Brown Marko Jagodic Kuridza Branko Lazic Vladimir Stimac Charles Jenkins Beograd, 03.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

EMOTIVNO IZLAGANJE BIVŠEG KOŠARKAŠA ZVEZDE I REPREZENTATIVCA: Kada je Novak pomagao, bilo je super – živa sramota šta rade čoveku!

Objavljeno: 14.01.22 u 13:50

Bio je potpuno iskren.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, a sada član Ningbo Roketsa, Vladimir Štimac, oglasio se na svom Tviter profilu nakon novog ukidanja vize najboljem svetskom teniseru Novaku Đoković. On se prisetio stare srpske izreke, a dodao je i da se zna od koga oni strepe, kao i ko je broj jedan.

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers
Srbija v Austrija
Novak Djokovic (L) and Vladimir Stimac
Beograd, 24.11.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

– Kad je pomagao bilo je super!! Tako ti je to u zivotu, pomognes koliko mozes i das svoj maksimum da budes covek. I mozda preterujem ali opet dodje ona stara,“hrani psa da te ujede”! Sramota ziva sta rade coveku! Nema veze zna se ko je broj jedan i od koga toliko strepe, napisao je Štimac.

Podsećamo, Đokoviću je ministar za imigraciju ukinuo vizu, pa će sada uslediti nova žalba srpskog tenisera. Prvobitno su Novaka po sletanju u Australiju početkom 2022. godine, iznenadili rečima da mu je viza odbijena, pa je jedno vreme proveo u izolaciji.

Zatim je srpski teniser pobedio na Sudu, pušten je na slobodu i počeo je da trenira za Australijan open. Ipak, ministar Hok je iskoristio svoje pravo da Đokoviću poništi vizu, a konačan epilog saznaćemo u narednim danima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter