0
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ĐOKOVIĆEV ADVOKAT OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Evo čega se ministar najviše plaši, ali i gde je bio Novak tokom saslušanja!

Objavljeno: 14.01.22 u 12:31

Nadamo se najboljem.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković ponovo prolazi torturu australijskih vlasti, koje su mu ponovo ukinule vizu. Podsećamo, nakon što je sud presudio u korist srpskog tenisera, svi su se nadali da je slučaj završen, ali je ministar za imigracije odlučio da vizu ponovo poništi.

Povodom toga, Novakov advokat Nik Vud, otkrio je da je njegov klijent tokom prvog saslušanja bio u pritvoru i da je odatle dao izjavu, a ne u njegovoj kancelariji, kako je javnost mislila. Takođe, zaključio je i da ministar Hok ima strah od antivaksera.

– Ministar ima iracionalan strah. Plaši se ako Novak ostane i bude igrao da će to staviti u dobar položaj antivaksere, kaže Novakov advokat Nik Vud i dodaje:

– Mi smo tu gde jesmo zbog vremena koje je ministar oduzeo. Radimo najbrže što možemo. Ne bi bilo dobro da Đoković sutra ponovo bude pritvaran i da se ponovo pravi medijski cirkus na 24h pre novog suđenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter