0
Evropske lige

FOTO: Crystal Palace

DERBI BEZ POBEDNIKA: Kristal Palas ponovo ‘poklonio’ bodove, Brajton na identičan način dva puta stiže do boda! (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.22 u 23:23

Palas je ‘prosuo’ bodove, Brajton mogao do potpunog preokreta u završnici!

Ekipa Brajtona je na svom stadionu dočekala gostujući tim Kristal Palasa u okviru 22. kola engleske Premijer lige. Utakmica je završena podelom bodova, 1:1.

Viđena je velika borba od samog starta utakmice.. Brajton je bio daleko opasniji tokom čitavog meča, a veliku priliku je u prvom poluvremenu imao Trosard, koji je izašao ‘1 na 1’ sa Batlandom, ali je engleski čuvar mreže uspeo da sačuva gol svog tima.

Najveću priliku na čitavom meču imao je Gros sa bele tačke.. Iskusni fudbaler izveo je jedan jako loš kazneni udarac, koji je Batland lako ‘ukrotio’.

U drugom poluvremenu do prednosti stiže ekipa Kristal Palasa.. Nakon jednog dosta dobrog napada, sjajno se snalazi Džefri Šlup, koji je uspeo da asistira Konoru Galageru, koji je dosta preciznim udarcem uspeo da donese prednost svom timu.

Branili su se gosti, ali je sve to palo u vodu u 87. minutu, kada je štoper Andersen više nego nespretno reagovao i savladao svog čuvara mreže. Do kraja susreta veliku priliku imao je Dani Velbek, ali je rezultat ostao isti, 1:1.

Prvi duel ovih dveju ekipa ove sezone završen je identičnim rezultatom, a tada je Mopej postigao pogodak za izjednačenje u poslednjim sekundama meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter