10
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

‘UČINIO JE DA IZGLEDAMO KAO BUDALE’: Žestoke reči Cicipasa o Đokoviću

Objavljeno: 13.01.22 u 09:59

Grčki teniser nije štedeo Srbina!

Stefanos Cicipas je u video intervjuu koji je dao pred start Australijan opena istakao da je Novak Đoković učinio da se ostali teniseri osećaju kao budale.

Grk je istakao da se nikada ne bi odlučio na poteze, koje je povlačio srpski teniser.

– On definitivno igra po svojim pravilima i radi neke stvari koje većina igrača ne bi imala petlju da urade. Pogotovo što je ATP objavio jasne kriterijume za ulazak u zemlju. Nikada nisam ni pomislio da krenem na turnir nevakcinisan i da kršim protokole. Nisu svi raspoloženi da prate pravila koje je odredila država. Mali procenat bira neki svoj put i čini da većina nas izgleda kao budale, rekao je Cicipas.

0
0

10 Komentara

  1. Jedno shvatis u zivotu: kada ti se odluka prvog medju najboljima ucini cudnom, onda sedi, cuti i razmisljaj da li si je dostojan, tj da li uopste moze vaziti za tebe.
    Pojednostavljeno: zasto otac kupuje drva u maju a ne u novembru?
    U novmebru odgovara pravilima onog ko ih prodaje! A budala ih tad po tim pravilima kupuje!

    0
    0
    Odgovori
        • ne bih da te uvredim, ali obzirom na komentar vrv si plitke pameti; pa nije Novak izmislio pravila ulaska na AO nego drzava i turnir, jel tako? Drugo, tamo su svi vakcinisani a korona bukti i desetine hiljada dnevno novih se javlja, tako da je realno Novak ugrozen medju njima, a ne obratno, jel tako? Trece, i Nadal je usao pre isteka od 14 dana od infekcije, pa ga niko ne razapinje, jel tako? Bernerd Tomic je vakcinisan pa je igrao pozitivan, jel tako? Da li je iko vakcinisan bezbedan od infekcije, i prenosilac, nije jel tako? Da li treba jod realnih cinjenica navesti da vasi inficirani mozgovi razumeju da nije svet ono sto kaze truli Zapad, ili pak Cicipas koji jos uvek nema pokrice u rezultatima za prepotenciju koju plasira, jel tako? Za pametnog nadam se dosta, a mogu ovako da nastavim u nedogled ali dzaba ako informacije prima vakcinisan i to od razuma???

          0
          0
      • Da su budale i magarc i ostali teniseri , kao i ti , kao da nema nems važnijih trma od Novaka . Zašto na primer ne testiraju igrače svski dan kao na primer sve igrače na evropskom prvenstvu u rukometu gde su svi vakcinisani a svaki dan po desetak njih bude pozitivno . Sjašite više sa Novaka i odjebite bre .

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter