0
ATP

Olympic games London 2012.Tennis tournament.Roger Federer SUI v Juan Martin Del Potro ARG.Juan Martin Del Potro reacts.London, 03.08.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

U PROBLEMIMA DO GUŠE: Del Potro ne zna šta će sa sobom – zbog očevog lošeg biznisa, teniski as kuca na ‘vrata bankrota’!

Objavljeno: 13.01.22 u 18:53

Zahvaljujući lošim potezima njegovog oca, čuveni teniser prolazi kroz pravi pakao.

U svetu sporta mnogo puta se do sada dešavalo da roditelji svojoj deci naprave ozbiljan problem, a najnoviji primer nam dolazi iz Australije. Naime, Huan Martin Del Potro se nalazi pred bankrotom, zbog lošeg ‘biznis plana’ njegovog oca.

Nakon što je Danijel, otac poznatog tenisera preminuo, Huan je shvatio u kolikom je zapravo problemu. Argentinski mediji navode da je na teniserovom računu ostalo jako malo novca.

Kada mu je otac preminuo, poverioci su pokucali na vrata da naplate dugove. Danijel je ostao dužan ogroman novac jer nije umeo da vodi posao na pravi način. Najviše para je uložio u fabriku cerealija koja je propala. Postoje brojne tužbe i potraživanja od firmi koje se bave gradnjom nekretnina. Sa tim poslom Danijel nije imao nikakvog iskustva i nije prošao dobro – navodi izvor tamošnjih medija.

U Tandilu, mestu u kom se Huan rodio, svi znaju za probleme sa kojima se suočava argentinski as.

– Ovde u Tandilu svi znaju za probleme koje je Huan nasledio od oca, jedino nemamo podatke o pravim ciframa. Huan se drži daleko od očiju javnosti, bio je u poseti krajem godine, ali samo jednoj osobi u bolnici koja je tražila da se vidi s njim, ispričao je dopisnik iz tog mesta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter