0
Evrokup

Eurocup, Evrokup, Partizan - Trento 12.1.2022. Beograd, Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TRIFUNOVIĆ NAKON TRENTA: ‘Čast je biti kapiten Partizana sa 21 godinom’

Objavljeno: 13.01.22 u 11:22

Mladi košarkaš je dobio priliku da predvodi ekipu.

Crno-beli su u poslednjoj rundi Evrokupa savladali Trento sa 97:65, a u izostanku Radeta Zagorca i Nemanje Dangubića, kapiten je bio Uroš Trifunović, koji je istakao da je to velika čast za njega.

– Mnogo mi je drago što smo pobedili na domaćem terenu. Želim da zahvalim treneru što mi je dao kapitensku traku, velika je čast biti kapiten Partizana sa 21 godinom. Mnogo lep osećaj, biti kapiten jednog od najvećih klubova u Evropi, ekipe u kojoj je trener Željko Obradović… Sve je to motiv da radim više i napredujem iz dana u dan, rekao je Trifunović

Eurocup, Evrokup, Partizan – Trento 12.1.2022. Beograd, Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crno-beli su diktirali tempo od početka do kraja i rešili meč već u prvoj četvrtini, a Trifunović je za 19 minuta na terenu imao 10 poena i pet skokova.

– Drago mi je što sam odigrao dobro i što je ekipa pobedila. Nadam se da ćemo da nastavimo ovako. Pred kraj treće i početkom četvrte četvrtine trener nam je rekao da unesemo energiju, igrali smo kao da nije 20 razlike. Mislim da je to pravi put da napredujemo i igramo sve bolje i bolje, istakao je Trifunović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter