0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

PLAKAO KAO MALO DETE: Golman napravio čudo na kupu Afričkih nacija, pa zbog ovoga ridao suze pred kamerama! (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.22 u 18:22

Na Afričkom kupu nacija dogodilo se ogromno iznenađenje, pošto je Sijera Leone uspela da ‘otkine bod’ reprezentaciji Alžira.

Za ovakvo ‘čudo’ potpunih autsajdera, najzaslužniji je čuvar mreže Mohamed Kamara, koji se sjajnim intervencijama pobrinuo da njegova mreža ostane netaknuta.

Svojim maestralnim bravurama, pomenuti golman je i te kako nervirao ofanzivce Alžira, koji nisu uspeli da pronađu način kako da savladaju maestralnog čuvara mreže.

Potpuno zasluženo, Kamara je proglašen za najboljeg igrača utakmice, i tom prilikom nije uspeo da obuzda svoje emocije. Nakon što je primio nagradu, on je gotovo ridao pred televizijskim kamerama, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

Ono što je posebno zanimljivo, jeste do da u reprezentaciji Sijera Leone ima čak šestorica igrača koji nose ovo prezime. U prvih 11 našli su se Kei, Alhađi i Džon, dok su na klupi za rezervne igrače bili Musa, Noa i bivši fudbaler Partizana, Medo Kamara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter