0
Ostali sportovi

Mijajlo Marsenic Januar 13, 2021 EURO2022 qualifying handball match between Serbia and Greece in Zrenjanin, Serbia on Jan. 13, 2021. Serbia won 31-21. (STARSPORT/Predrag Milosavljevic)

‘OVDE SMO DOŠLI DA POBEDIMO SVE’: Kapiten Srbije blista nakon večerašnje pobede – nada se uspehu i u narednoj utakmici protiv Hrvatske

Objavljeno: 13.01.22 u 23:52

Srbija je odlično startovala na Evropskom prvenstvu.

Naši rukometaši ostvarili su pobedu u prvoj utakmici grupne faze Evropskog prvenstva, pošto su savladali Ukrajinu rezultatom 31:23.

Kapiten ‘orlova’ Mijajlo Marsenić zadovoljan je izlaganjem Srbije u večerašnjem meču.

– Sveli smo tehničke greške na minimum. Napad je funkcionisao i pratio je odbranu i golmane. Sve u svemu, zadovoljni smo, ali moramo odmah da zaboravimo ovu utakmicu, da izvučemo pouke šta je bilo loše, a šta dobro i idemo dalje – rekao je Marsenić nakon meča.

U narednoj utakmici, Srbija će se sastati sa Hrvatskom, a meč je na programu u subotu od 20:30.

Zašto da ne. Nismo došli ovde da igramo za treće mesto, nego da napadnemo prvo. Rekao bih da je u utakmici sa Hrvatskom sve moguće. Ali došli smo ovde da pobedimo i Ukrajinu, i Hrvatsku i Francusku. Ova ekipa ima taj kvalitet. Hrvatska je ozbiljna reprezentacija sa puno dobrih igrača koji igraju u vrhunskim klubovima. Mislim da će ključ biti u dobroj odbrani i podršci golmana. Ako u tome uspemo, mislim da ćemo pobediti – rekao je kapiten ‘orlova’ i potom dodao:

– To nije utakmica koja je „više od igre“, već je utakmica kao i svaka druga. Dosta nas je već igralo sa njima mnogo puta. I van terena se dobro poznajemo, znamo kako igramo i svaki normalan čovek shvata da je ovo samo jedna utakmica na Evropskom prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter