0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OHI PRVI PUT SA LOPTOM: Pogledajte Zvezdin trening u Turskoj, novi napadač crveno-belih već pokazao zbog čega je doveden! (FOTO)

Objavljeno: 13.01.22 u 21:22

Fudbaleri Crvene zvezde uputili su se danas ka Turskoj, tačnije Antaliji, gde će boraviti do 3. februara i pripremati se za nastavak sezone.

Let je trajao dva sata, a dva sata je i vremenska razlika, pa je tako ostalo samo nekih sat vremena i 30 minuta Zvezdinim prvotimcima da se smeste u hotel, užinaju i upute se ka terenima Sportskog centra „Kalista“. Izabranici Dejana Stankovića smešteni su u istom hotelu kao što je to bio slučaj i prethodne godine i treniraće u istom sportskom kompleksu.

Vrlo brzo su se fudbaleri uverili da su uslovi na sjajnom nivou, a već u 19 časova po turskom vremenu igrači su izašli na teren. Otpočeli su trening standardnim zagrevanjem, a iako je tek prvi trening na ovim pripremama, veći deo je bio posvećen radu sa loptom.

FOTO: FK Crvena zvezda

Pre svega su preko čitavog terena uvežbavali pas igru, a nakon toga, fudbaleri su bili podeljeni u tri grupe. Igru je prekidao jedino trener Stanković sa svojim savetima. On je izneo svoje taktičke zamisli, a ekipe su se često menjale. Trening je završen igrom na dva gola.

Danas smo imali priliku i da po prvi put na delu sa loptom vidimo novo pojačanje Crvene zvezde – Ohija. Ovo je bio njegov prvi zvanični trening sa loptom, s obzirom na to da su u Beogradu fudbaleri beogradskog tima samo radili u teretani i trčali na Marakani. Već sada je uspeo da pokaže da se odlično snalazi u završnici prilikom igre na dva gola.

FOTO: FK Crvena zvezda

Takođe, videli smo na delu i mlade fudbalere koji su po prvi put na pripremama, a to su Andrej Đurić, Jovan i Nikola Mituljikić i Ibrahim Mustafa, a ništa manje nisu oduševili ni mladi Nikola Stanković i Andrija Radulović koji su već osetili kako je trenirati na pripremama sa prvotimcima srpskog šampiona.

Takođe, na drugoj strani terena, pod budnim okom trenera golmana, Pjer Luiđija Brivija, trenirali su i čuvari mreže, a među njima i mladi Stefan Marinković koji je po prvi put na pripremama sa prvim timom. Sat vremena i 30 minuta trajao je trening koji je završen istrčavanjem, a već sutra fudbaleri Crvene zvezde se vraćaju na teren.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter