0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

NOVI ODLAZAK SA KROVA: Još jedan ‘zmaj’ odleteo daleko – Stanisavljević pojačao tim iz Uzbekistana!

Objavljeno: 13.01.22 u 22:19

Posle golmana Prekovića, još jedan fudbaler Voždovca seli se u Uzbekistan.

Aleksandar Stanisavljević potpisao je za superligaški tim Kizilkum. 32-godišnjem fudbaleru ovo je bio drugi boravak na Krovu, a u dresu Zmajeva odigrao je ukupno 51 utakmicu, postigao pet golova i upisao 14 asistencija.

Iskusnom vezisti direktor kluba zahvalio se na saradnji i poželeo sreću u novoj sredini.

– Kao jedan od starijih igrača, Stanisavljević je bio važan šraf u timu. Zahvalni smo mu na zalaganju i doprinosu rezultatima za ovih godinu dana. U ime kluba mu želim mnogo sreće i uspeha sa novom ekipom – rekao je gospodin Miloš Mirković.

Za popularnog Frica, rastanak sa Zmajevima nije bio laka odluka.

– Iskreno, jako mi je žao što napuštam klub jer sam stekao mnogo prijatelja ovde, a takođe sam imao izuzetnu saradnju sa stručnim štabom i sve ih mnogo cenim. Ekipi želim mnogo uspeha u nastavku i da ostvare sve ciljeve – poručio je Stanisavljević.

Doskorašnja 10-ka Voždovca pridružiće se Miloju Prekoviću koji je otišao u uzbekistanski Dinamo, gde je mesto stručnog štaba preuzeo bivši trener Zmajeva Predrag Rogan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter