1
ATP

FOTO: YouTube screenshot

NAVRATILOVA: ‘Branila sam Novaka mnogo puta! Najispravnije bi bilo da ode kući!’

Objavljeno: 13.01.22 u 14:35

‘Trebalo bi da kaže da je bilo previše grešaka! Srpski navijači su često emotivni!’

Situacija u Australiji se i dalje ne menja. Glavna tema u medijima je Novak Đoković! Konstantno se priča o ‘prvom reketu sveta’, a za jutarnji program jedne tamošnje televizije govorila je Martina Navratilova. Čuvena Čehinja je u više navrata pružala podršku Đokoviću, ali ovog puta je stala na suprotnu stranu.

-Branila sam ga mnogo puta. Nekada su me napadali zbog toga, rekla bih da je to bila slavenofobija, ali definitivno nije fer kada se radi o podršci Rafi i Rodžeru. Uvek je igrao na gostujućem terenu i znam kako to izgleda. Divila sam se njegovoj upornosti da bude najbolji teniser, istovremeno kada hoće da bude lider u sportu i neko na koga će se deca ugledati i tako je sa vakcinom. Trebalo je da se vakciniše ‘za ekipu’, za opšte dobro. Australija je u najvećem karantinu na svetu, Melburn je u najvećem karantinu i ne bih da pričam o tome nego o tenisu – istakla je Martina i nastavila:

-Nisam on. Najbolje bi bilo da kaže bilo je previše grešaka, bio bi jedini nevakcinisani igrač. Mislim da su svi ostali nevakcinisani poslati kući. Najispravnije bi bilo da ode kući. Ne mislim da će to uraditi jer želi 21. titulu. Srpski navijači su često emotivni. Imali smo nevolje sa njima u Melburnu i Sidneju. I moglo bi da bude problema. Nekad treba da uradiš pravu stvar i da smiriš stvari umesto da ih potpaljuješ, a Novak je neko ko deli sada stvari. Srpski navijači su 95% za Novaka, ali ostali deo sveta je 95% protiv njega. Najbolje bi bilo da ode kući. Najveća greška što se mene tiče je što se slikao za L’ekip iako je znao da je pozitivan. To mi nema smisla. Da li su ga testirali na antitela, da li ima antitela? Da ode na intervju da ne bi razočarao nekoga? Da sam ja pozitivna ne biste me nikako izvukli iz kuće.Testirala bih njegovu krv i videla bih da li je imao virus. Da li ima antitela. Tako bi bilo jasno da li je bezbedno da on bude tu – zaključila je čuvena teniserka.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter