0
Evropske lige

Dusan Vlahovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘MORAĆE DA URADI NEŠTO LUDO’: Poznati novinar govorio o Vlahoviću, evo kolike su šanse da Srbin napusti ‘čizmu’ ove zime!

Objavljeno: 13.01.22 u 17:24

Gotovo da ne prođe dan, a da se ne govori o Dušanu Vlahoviću i njegovom potencijalnom transferu.

Zahvaljujući fanastičnim partijama u dresu Fiorentine, srpski reprezentativac Dušan Vlahović skrenuo je pažnju na sebe. Za njega su zainteresovani brojni evropski giganti, a zvaničnu ponudu već je poslao Arsenal.

Ukoliko je verovati Gazeti, velikan sa ‘ostrva’ je spreman da za Dušana Vlahovića iskešira čak 70.000.000 evra. Ipak, novčani deo bi iznosio oko 55.000.000, pošto bi Arsenal italijanskom timu ponudio i Lukasa Toreiru, čija je vrednost procenjena na oko 15.000.000 evra.

Ipak, prema mišljenju Fabricia Romana srpski reprezentativac neće promeniti sredinu ovog meseca.

– Vlahovićeva situacija je i dalje ista. On želi da ostane u Fiorentini do leta. Ako ga Arsenal stvarno želi, moraće da uradi nešto potpuno ludo. Ja lično ne vidim da će se njegov transfer dogoditi ovog meseca – rekao je Romano.

Podsetimo, nekadašnji golgeter Partizana proglašen je za igrača meseca decembra u nacionalnom šampionatu Italije. Vlahović je na pet odigranih utakmica zatresao protivničku mrežu u pet navrata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter