0
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MINISTAR BLIZU ODLUKE: Novak ponovo ide na sud, već je spremio novu žalbu?

Objavljeno: 13.01.22 u 09:52

Ukoliko ministar odluči da ga deportuje, Đoković će ponovo pred sudom potražiti pravdu.

Ukoliko Aleks Houk odluči da ga deportuje iz Australijen, Novak Đoković će odmah uložiti žalbu na takvu odluku. Tamošnji ‘Ejdž’ piše da je žreb planiran bez Novaka, ali da je ipak on uključen na kraju, a da će odluka o deportaciji biti doneta u petak.

Izvor ovog lista naveo je i da će odlua imigracionog ministra Houka biti da ga deportuje, ali da će se prvi reket sveta odmah žaliti na tavku odluku, te se dodaje da Houk i dalje prolazi kroz dokumentaciju koju su Novakovi advokati priložili u petak, te je zbog toga odluku prolongirao za dan.

Neimenovani političar iz Vlade je za „Ejdž“ rekao da je Hok blizu odluke da mu poništi vizu i da ga deportuje, a za sada nema potvrde da li bi u tom slučaju Novak bio vraćen u imigracioni hotel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter