0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MERKURXTIP TIKET DANA: U seriji smo pogodaka, pratite nas – isplati se!

Objavljeno: 13.01.22 u 11:52

Ko je u protekla dva dana prepisao naše predloge – odlično je prošao.

Trude se kvoteri MerkurXtip-a da svakog dana naprave što interesantniji tiket, a u prethodna dva dana su napravili, ispostavilo se,dobitne da su naši pratioci mogli sebe da obraduju sa ukupnom kvotom 14.37 prekjuče i 18.85 juče.

Zato nastavljamo u istom ritmu, evo tiketa za danas sa nekoliko zanimljivih mečeva iz čak tri sporta. Afrički Kup nacija, engleski EFL Kup, a zavirićemo u ukrajinsku košarku i češki hokej.

 

Liverpool – Arsenal 1X&2-4(1.92)

Oba tima su u ne baš zavidnoj situaciji jer im nedostaje dosta igrača koji nastupaju na Afričkom Kupu nacija. Liverpulu fale Salah, Mane i Kejta, dok Arsenalu nema Obamejanga, Pepea, Partija i Elnenija, zato možda meč neće biti lepršav kako bismo to očekivali u normalnim uslovima. Ipak, sastav Liverpula je kadar da opravda domaći teren, zato je i blagi favorit,ali Arsenal je svojim partijama ove sezone pokazao da ume da se nosi sa velikim rivalima. Videćemo ko će se iz ovog meča pridružiti Čelsiju u finalu ovog takmičenja.

 

Kometa Brno – Vitkovice 1 (2.00)

Oba tima su u poteri za prolazom među četiri najbolja i direktno učešće u četvrtfinalu plej-ofa i žele da izbegnu igranje prve runde doigravanja, odnosno osmine finala. Brno je pobedama nad Češkim Budejovicama i Litvinovom popravio položaj i prekinuo seriju od tri vezana poraza, ali Vitkovice su bolje na tabeli i pobedom u ovom meču bi mogle do potencijalnog četvrtog mesta, ali već neko vreme igraju po sistemu toplo-hladno. Vitkovice su dva puta slavile protiv Brna ove sezone, ali važnost meča i trenutna forma mogu da presude u korist domaćina.

 

Ternopil– Khimik P2(2.10)

Ternopoljje solidnozapočeo sezonu, ali je sada u nizu od šest vezanih poraza i uprkos tome ima kakvu-takvu šansu da se domogne nekog od prvih osam mesta. S druge strane, Himik igra solidno i sigurno će nastaviti takmičenje u takozvanoj Superligi i plej-ofu. U poslednjih pet utakmica u ligi, Himik je upisao četiri pobede i to je trenutno dovoljno za deobu petog mesta. Himik nikada u ligi nije slavio u Ternopolju, a samo jednom u Kupu pre tri godine. Ipak, trenutna forma kaže da bi ta tradicija mogla da se promeni.

 

Cape Verde– Burkina Faso 2(2.52)

Zelenortska Ostrva su Afrički Kup nacija počela minimalnom pobedom nad Etiopijom (golom Tavaresa), dok je Burkina Faso poražena od Kameruna, favorita A grupe. Iako tabela ukazuje na blagu prednost Zelenortskih Ostrva, Burkina Faso je kvalitetna i kao takva bolje kotirana u predviđanjima pre početka šampionata. Nominalnom domaćinu je dovoljan i nerešen ishod kako bi već računao na prolaz dalje, zato treba očekivati da će se braniti jer na kraju igraju sa Kamerunom, a Burkina Faso će pokušati sve da u ovom meču trijumfuje i potencijalno obezbedi prolaz u narednu rundu takmičenja.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter