0
Košarka

(190902) -- BEIJING, Sept. 2, 2019 (Xinhua) -- Serbia's Nikola Jokic reacts during a match against Italy at 2019 Shenyang International Basketball Championship in Shenyang, northeast China's Liaoning Province, Aug. 23, 2019. (Xinhua/Pan Yulong)

‘JOKIĆ NIJE SE*SI, MOŽDA SE NJEGOVA ŽENA NE SLAŽE SA MNOM’: Trener Denvera šokirao svet ovom izjavom, mnogi se pitaju zbog čega je to rekao!

Objavljeno: 13.01.22 u 22:44

Košarkaši Denvera juče su doživeli novi poraz, pošto su izgubili od Los Anđeles Klipersa rezultatom 85:87.

Još jednu sjajnu partiju pružio je srpski centar Nikola Jokić, koji je meč završio sa 21 poenom, uz 13 skokova i osam asistencija, te mu je vrlo malo falilo da ostvari još jedan tripl-dabl.

Nakon meča, medijima se obratio trener Denvera, Majk Meloun.

– Važnije od izgubljenih lopti bilo je to da smo imali stvarno dobrog igrača kome nismo mogli da dodamo loptu. Imali smo momke u timu koji su bili nervozni kad se pojavio pritisak i neprihvatljivo je svaki put kad izgubite posle vođstva od 25 razlike u drugom poluvremenu. Ali ako ne možete da dodate loptu Nikoli Jokiću, to je veliki, veliki problem – rekao je Meloun i dodao:

– Ovakvi porazi me drže budnim danima. A mislim da današnji NBA igrači brinu o tome gde će večeras da izađu. Nisam bio sa njima nakon što smo kratko razgovarali.

Meloun je jednom izjavom koja se tiče Nikole Jokića nasmejao sve do suza.

– Posmatram u celini. Nikola Jokić nije se*si. I nema ništa takvog oko njega. Njegova žena se možda ne složi sa mnom, ali stvar je u tome da on nije se*si za ljude – rekao je trener i nasmejao sve u sali.

– Ali ako ste pravi zaljubljenici u košarku i ako volite košarku koja se igra na pravi način, onda ćete poštovati Nikolu. Ali, on nije neko ko će biti u ‘hajlajtsima’ jer je zakucao preko nekoga, neće blokirati šut i poslati loptu u treći red. Ali, ako cenite dodavanje, koeficijent inteligencije, čitanje igre, poentiranje, organizaciju igre… Drago mi je što konačno počinju da mu priznaju da je dobar defanzivac, u čemu se mnogo poboljšao poslednjih godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter