FOTO: Serbia open
in , , ,

DIREKTOR FAJZERA PODRŽAO NOLETA: ‘Ja sam Đokovićev veliki navijač! Preležan virus daje zaštitu’

Podrška od prvog čoveka kompanije koja proizvodi vakcine protiv COVID-19 virusa!

Iz trenutka u trenutak možemo videti oglašavanja povodom situacije u kojoj se našao Novak Đoković u Australiji. Kritike i podrška dolaze sa svih strana planete, iz različitih branši i profesija. ‘Prvi reket sveta’ dobio je podršku od direktora kompanije ‘Fajzer‘, Alberta Burla. Prvi čovek kompanije koja se bavi proizvodnjom vakcina protiv COVID-19 virusa govorio je za jednu televiziju i istakao da je veliki navijač srpskog tenisera.

-Kao prvo, ja sam veliki navijač Novaka Đokovića, ali ne mogu nikako da uđem sada u to da li je on imao potrebnu dokumentaciju za ulazak u Australiju ili ne. To je nešto što je između njega i vlasti, kao i lekara. Smatram da preležan virus daje zaštitu od infekcije, ne samo u ovom slučaju nego generalno. I to na neko određeno vreme. U mnogim zemljama širom Evrope sertifikat vam je validan šest meseci nakon poslednje doze vakcine, a u slučaju preležanog virusa samo tri meseca nakon pozitivnog testa. Dakle, zaštita koju dobijate nakon prirodno preležanog virusa ne traje toliko kao posle vakcine. To je ono što sam ja rekao i o čemu mogu da govorim – rekao je Burla

Novak za sada trenira u Melburnu, ali još uvek nije sigurno da li će dobiti dozvolu za ostanak u Australiji. Čeka se odluka ministra za imigracije, Aleksa Hoka. On ima mogućnost da se odluči za Đokovićevu deportaciju iz zemlje, a svi se nadamo da neće doći do toga.

loading...

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VELIKO POJAČANJE ZA MERAKLIJE: Bivši napadač Rubina stigao u Niš!

DOKTOR NE ŽELI U PENZIJU: Rosi ponovo vozi!