0
Domaći fudbal

FOTO: GK82 Milan Borjan 2022

BUDUĆI GOLMANI UČE OD IDOLA: Kamp Milana Borjana polazna tačka za nove generacije (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 13.01.22 u 11:41

Kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Kanade Milan Borjan odlučio je da svoje višegodišnje internacionalno i domaće iskustvo golmana prenese na nove mlade naraštaje!

Siguran da decu može, uz pomoć iskusnih golmanskih stručnjaka, da uvede u materiju golmanskog posla, da ih uz pomoc golmanskih stručnjaka nauči golmanske tehnike pozicioniranja na golu, kretanja i svih osnovnih metoda golmanskog posla, a sve to na zimskom kampu ‘GK82 Milan Borjan 2022‘.

Posebno je zanimljivo bilo to što je Borjan došao pred polazak polzanika kampa da ih isprati, slika se sa njima i poželi im srećan put, zatim je uspeo da stigne avionom pre njih u Bar i dočeka ih u hotelu Kamper. Deca su takođe bila oduševljena kada su videla da im njihov idol uručuje opremu za trening koju su u sklopu kampa dobili. Milan Borjan je bio tu u prvih četiri dana kampa i trenirao zajedno sa njima i lično im demostrirao golmanske vežbe.

FOTO: GK82 Milan Borjan 2022

Direktora i organizator kampa Snežana Borjan nam je prenela utiske posle pet dana rada.

– Kao direktor kampa ‘GKBorjanMilan82’ moram da kažem da sam izuzetno ponosna na ideju rada sa decom i usavršavanja njihovih golmanskih sposobnosti. Tri meseca sam izuzetan napor uložila u kompletnu organizaciju i danas posle pet dana kampa sam presrećna i ponosna koliko je sve imalo smisla. Želim da se zahvalim supervizoru našeg kampa, gospodinu Draganu Sretenijeviću – Galetu na neverovatnom konceptu i organizaciji struke i samog rada. Verujte mi način na koji on to radi i kompletna priprema je nešto što ni u ozbiljnim klubovima nisam videla a posebno ne na kampovima, rekla je ona, pa dodala:

– Želim da se zahvalim savršenom hotelu Kamper koji pored udobnosti, savršenog smeštaja i pogleda, svakodnevnog pranja opreme, nestvarnog spa centra i bazena,ispunjava sve naše zahteve. I naravno hvala najviše našem brendu – mom suprugu Milanu Borjanu jer bez njegovog lika i dela naš kamp ne bi ni postojao! Moram da kažem da mi je jako žao što za ovaj kamp nismo mogli da primimo svu decu i stotinu dece je ostalo bez mogućnosti da učestvuje. Zbog njih već krajem juna na Zlatiboru pravimo kamp koji će trajati nekoliko nedelja i koji će imati širi dijapazon godišta, poručila je Snežana Borjan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GK Milan Borjan 82 (@gkborjanmilan82)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter