0
Evropske lige

FOTO: Real Madrid

VALVERDE PRESUDIO BARSELONI: Real Madrid slavio, sledi finale! (VIDEO)

Objavljeno: 12.01.22 u 22:32

Fantastičan meč!

Fudbaleri Barselone i madridskog Reala sastali su se u okviru španskog Superkupa! Mogli smo da uživamo u fenomenalnoj predstavi, jer su oba tima od prvog minuta išla na pobedu, bez ikakvog kalkulisanja!

Meč je dosta bolje otvorio Real Madrid, koji je napravio nekoliko polušansi.. Igrao se 25. minut kada je veliki kiks na sredini terena napravio Buskec, to je iskoristio Benzema da fenomenalno uposli Vinisijusa, koji je matirao golmana Barselone.

Od momenta primljenog gola, Barselona je krenula svim silama napred i nakon nekoliko prilika, uspela da izjednači u 41. minutu, preko Luka de Jonga.

Drugo poluvreme je proteklo u velikoj borbi i nekoliko šansi na obe strane.. Uspeo je ‘Kraljevski klub’ da ponovo povede, ovog puta u 72. minutu preko Karima Benzeme, koji se sjajno snašao na asistenciju Danija Karvahala.

Barselona je i drugi put uspela da se vrati, ovog puta preko Ansua Fatija koji je postigao pogodak u 83. minutu susreta.

U produžetku je Barselona bila dosta bolja sve do primljenog pogotka.. Kiks na sredini terena iskoristio je Real Madrid da odigra perfektnu kontru, koju je pogotkom krunio Federiko Valverde!

Real se ovom pobedom plasirao u finale Superkupa Španije!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter