2
Domaći fudbal

Fudbal Football UEFA Youth League Group B season 2019/2020-Crvena Zvezda v Tottenham Hotspurs Zvezdan Terzic Beograd, 06.11.2019.. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TERZIĆ SE OBRATIO IGRAČIMA: ‘Na čelu FSS-a je Partizanov čovek, sada im je sve potaman! Selektor se pita više nego što bi trebalo!'(VIDEO)

Objavljeno: 12.01.22 u 16:54

Fudbaleri Crvene zvezde startovali su zimske pripreme za nastavak sezone u sjajnom raspoloženju, a trener Dejan Stanković je na prvom treningu mogao da računa na 29 fudbalera.

Na spisku igrača na koje računa Dejan Stanković našli su se: Zoran Popović, Miloš Gordić, Stefan Marinković, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Petar Stanić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Andrija Radulović, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Ohi Omojuanfo, Milan Pavkov, Luis Dioni, Rišairo Živković, Marko Lazetić i Ibrahim Mustafa.

U odnosu na prvobitni plan, nema Milana Borjana, Aksela Bakajoka i Vladimira Lučića koji su pozitivni COVID-19 i neće putovati sa ekipom, dok su Gelor Kanga i El Fardu Ben na Afričkom kupu nacija sa reprezentacijama Gabona i Komora. Takođe, u odnosu na jesenji deo sezone nema Miloša Degeneka i Alekse Vukanovića koji su napustili klub, dok je crveno-beli dres zadužio Ohi Omojuanfo.

Okupljenim igračima prvo se obratio generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.

– Momci, kao što tradicija nalaže, da vam poželim dobrodošlicu, čestitam Novu godinu i poželim sve najlepše vama i vašim porodicama. Malo je neobično da pričam ovo posle mnogo okupljanja koja smo imali zajedno, ali sada se viđamo u malo drugačijoj situaciji u kojoj imamo pet bodova manje od večitog rivala. Ranije je sve ovo bilo veselo, zdravlje, sreća i slušajte trenera, ali sad vam kažem da nas čeka ‘pakao’ do kraja sezone. U velikoj meri smo mi krivci što smo doveli sebe u ovu situaciju da imamo nikad boljeg trenera i nikad bolji tim, a pet bodova zaostatka. Nemamo lagodnu situaciju da imamo 10-15 bodova više kao ranije, već je stvar takva da do 26. maja nema slobodnog dana. Moramo da budemo pravi i ispravni, a kvalitet nije sporan. Spremite se na odricanja, budite ozbiljni, muškarci, bez obzira na minus pet. Nama je jedina obaveza – titula! Biće mnogo teško, videli ste šta se dešava, gde predsednik Partizana hvali suđenje, a sve se to poklapa sa izjavama selektora reprezentacije Srbije koji se pita mnogo više nego što bi trebalo u Fudbalskom savezu Srbije, na čijem čelu je čovek iz Partizana. Moramo biti jaki, jači nego ikad i pokazati da zaslužujemo titulu. Njima je sada sve potaman, jer je večiti rival prvi, a mi imamo bodovni zaostatak. Budite svesni da nas čeka težak posao. Nikad nisam bio pun samopouzdanja kao danas, jer nikada nisam bio zadovoljniji kvalitetom tima koji imamo sad. Sve je u našim rukama, ima još da se igra, a ubeđen sam da ćemo biti šampioni. Srećno –  poručio je Terzić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

Nakon Terzića, svoju poruku ekipi uputio je predsednik aktuelnog šampiona Srbije, Svetozar Mijailović.

-Posle reči koje su uputili direktor i sportski direktor ja samo mogu da poželim da ostvarite ono što je pred vas postavljeno. Nastojite da opravdate poverenje koje smo dali vama, jer verujemo u vas i tim koji je prošle godine ostvario rekorde koji dugo vremena nisu viđeni u Crvenoj zvezdi. Želim vam zdravlje i snagu, i verujem da uz trud možete da ostvarite ono što se od vas očekuje. Srećno – rekao je Mijailović

0
0

2 Komentara

  1. Samo jedi g…a sad ti smeta i selektor i on je uz partizan a ne mozes mesetariti s igracima u reprezentaciji neda piksi pa ne mozes puniti dzep dosta je vise odlazi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter