0
Domaći fudbal

FK Partizan-Pocetak prolecnih priprema za season 2021/2022 FK Partizan v Radnik Surdulica Beograd, 12.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SJAJNO RASPOLOŽENJE MEĐU CRNO-BELIMA: ‘Parni valjak’ započeo pripreme, ovi igrači su se pojavili na prozivci! (FOTO)

Objavljeno: 12.01.22 u 12:17

Partizan je danas odradio prvi trening u ovoj godini.

Posle skoro jednomesečne pauze i zasluženog odmora, na koji su otišli kao jesenji prvaci sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu, puleni Aleksandra Stanojevića su u sredu, 12. januara 2022. godine, pokrenuli Parni valjak ka novim pobedama.

Crno-beli mogu biti vrlo zadovoljni kako su završili jesenji deo šampionata, trenutno su lideri u Superligi Srbije, dok su i u Evropi napravili respektabilan rezultat, pošto su izborili plasman u 1/16 finala Lige konferencija.

FK Partizan-Pocetak prolecnih priprema za season 2021/2022
FK Partizan v Radnik Surdulica
Beograd, 12.01.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Zvaničnoj prozivci u SC Partizan-Teleoptik, tokom koje su se obratili predsednik FK Partizan Milorad Vučelić, kao i šef stručnog štaba, Aleksandar Stanojević, prisustvovali su i članovi UO: generalni direktor, Miloš Vazura, sportski direktor, Ivica Iliev, Dragan Trailović i Mladen Mijatović.

Predstavnicima medija su predočene želje i planovi za predstojeću polusezonu, nakon čega su prvotimci odradili prvi trening u sportskom centru.

Šef stručnog štaba Partizana, Aleksandar Stanojević na prozivci je rekao da je njegov tim izuzetno fokusiran i spreman pred nastavak sezone.

– Hvala predsedniku na čestitakama. Svi smo na istom putu, želimo da nastavimo bez “zareza”, bez nepredviđenih situacija, Vidim da se priča da slavimo, ali to nije tačno, fokusirani smo, motivisani i spremni da podignemo nivo za 30 posto. Nismo se opustili, ne mislimo da smo nešto uradili, krenućemo jako od prvog dana, jer znamo šta nas očekuje u narednom periodu.

FK Partizan-Pocetak prolecnih priprema za season 2021/2022
FK Partizan v Radnik Surdulica
Beograd, 12.01.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Crno-beli će trenirati u Beogradu do 23. januara, nakon čega će drugi deo priprema nastaviti na destinaciji koja će u tom trenutku pružati najbolje uslove za pripremu ekipe i poštovanje epidemioloških mera.

Na današnjem okupljanju, prisustvovali su sledeći igrači Partizana:

Golmani: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Lazar Slavković.

Odbrana: Aleksandar Miljković, Marko Živković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Bojan Ostojić, Nemanja Miletić, Mihajlo Ilić, Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić.

Vezni red: Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Danilo Pantić, Mihajlo Petković, Lazar Marković, Nikola Terzić, Nikola Lakčević Aleksandar Lutovac, Kvinsi Menig, Nemanja Jović, Filip Holender.

Napad: Rikardo Gomeš, Marko Milovanović, Samed Baždar i Nikola Štulić.

Podsetimo, Aleksandar Stanojević je jutros produžio ugovor sa Partizanom, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter