0
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Spartak Beograd, 26.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘PRESREĆAN SAM I ZADOVOLJAN’: Stanojević blista nakon potpisivanja ugovora, nada se da će sve biti kako treba!

Objavljeno: 12.01.22 u 11:24

Ne krije zadovoljstvo zbog produžetka saradnje.

Navijače Partizana jutros je sačekala i više nego prijatna vest, pošto je trener Aleksandar Stanojević produžio ugovor sa klubom iz Humske ulice.

Pred sam početak nove polusezone sjajna vest za fudbalski klub Partizan i sve navijače, saradnja sa dosadašnjim šefom struke Aleksandrom Stanojevićem je produžena do kraja 2024. godine.

Produžili smo saradnju, nadam se da će sve biti kako treba. Presrećan sam i zadovoljan, dobro smo sarađivali, išlo je sve u dobrom pravcu – naveo je šef stručnog štaba crno-belih.

Istakao je i da kada govorimo o ovom drugom delu sezone sve ostaje po planu, ali da će se u narednih nekoliko dana znati gde će se ići zbog kovid situacije, kao i da je spreman na nastavak.

– Odmorio sam se što je najvažnije iako se uvek radi, ali daleko od toga da je kao kada ste u jeku sezone, tako da potpuno odmoran ulazim u naredni period – rekao je Aleksandar Stanojević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter