0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

NEZAPAMĆENE SCENE NA AFRIČKOM KUPU NACIJA: Sudija dva puta svirao kraj, jednom u 85. minutu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.01.22 u 17:57

Mali je slavio minimalnim rezultatom!

U okviru prve runde grupne faze Afričkog kupa nacija, snage su odmerile selekcije Tunisa i Malija. Utakmica na stadionu ‘Limbe‘ u Kamerunu zavšrena je trijumfom Malija rezultatom 0:1.

U prvom delu igre nije bilo pogodaka, a ni većih uzbuđenja. Najćešći ishod utakmica u dosadašnjem delu prvenstva je minimalna pobeda nekog tima, pa se ni danas ništa nije promenilo.

Jedini pogodak na utakmici viđen je u 48. minutu meča. Napadač Malija, Ibrahim Kone, realizovao je kazneni udarac i doneo tri boda svojoj selekciji.

Najbolju priliku za izjednačenje Tunis je propustio u 77. minutu. Iskusni vezista, Vahbi Kazri, nije bio uspešan sa bele tačke.

Utakmicu je obeležio glavni arbitar. Sudija iz Zambije, Sikazve, odlučio je da svira kraj meča u 85. minutu. Arbitar je ubrzo shvatio da je doneo pogrešnu odluku, pa se utakmica nastavila. Samo četiri minuta kasnije usledio je novi šok na stadionu. Sikazve je ponovo dao znak za kraj utakmice u 89. minutu.

Usledila je žestoka reakcija fudbalera i stručnog štaba selekcije Tunisa. Nastao je pravi haos na stadionu u Limbeu. Ubrzo su reagovali organizatori takmičenja, čija želja je bila da se timovi vrate na teren. Ekspedicija Tunisa je odbila poziv i povukla se sa terena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter