3
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘NEPRIJATELJSKA ATMOSFERA’: Proslavljeni teniser smatra da Đokovića čeka ‘pakao’!

Objavljeno: 12.01.22 u 20:22

To bi Novaku mogao da bude motiv više!

Nekadašnji polufinalista Vimbldona – Tim Henman smatra da će Đoković imati publiku protiv sebe na Australijan openu.

‘Mislim da će to biti veoma neprijateljska atmosfera. Svi znamo kroz šta su ljudi u Australiji prolazili poslednjih nekoliko godina kroz ta zaključavanja i mislim da Novak neće biti toplo dočekan kada se pojavi na terenu.’ – rekao je on i potom dodao:

‘Nesrećne su to okolnosti za turnir. To je veliki događaj u Australiji i oni su tamo prolazili kroz razne izazove proteklih godina. Nadam se samo da to što se dogodilo neće zaseniti ceo turnir.’ – zaključio je proslavljeni teniser.

 

0
0

3 Komentara

  1. Space

    0
    0
    Odgovori
  2. Nole je, kao prvo, veliki i dobar čovek, pa onda sve ostalo, u najboljem smislu. O njemu sve u superlativu da govori. SRPSKI INAT je zapravo „krivac“ što je Noleta postavilo tu gde je godinama u vrhu svetskog profesionalnog sporta uopšte. Nakon svih ovih dana mučenja u Australiji, mnogi bi se pokupili i otišli, ali ne i on. Većina australijanaca je protiv njega i zamislite još da Nole osvoji turnir. Pa to bi za australijance bilo kao kada je atletičar, Džesi Ovens osvojio 4 zlatne medalje na olimpijskim igrama u nacističkoj Nemačkoj.Možda nekom preterujem kada poredim nacističku Nemačku sa sadašnjom Australijom, ali takav sam utisak stekao videvši pored Noletove muke da se u onom hotelu nalaze azilanti koji se drže pod ključem više od 8 godina i da tamošnji australijanci takav tretman i te kako podržavaju. Sve u svemu ja očekujem da će Nole biti deportovan, jer je nepoželjan od strane tamošnjih političara i građana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter