0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana: Pratite nas za još pogodaka

Objavljeno: 12.01.22 u 10:58

Juče smo svim našim pratiocima ulepšali dan jer smo pogodili predloženi tiket sa ukupnom kvotom preko 14, pa se zaista isplati „prepisati“ naše predloge.

Za danas smo spremili utakmice iz Engleske, Grčke, kao i sa Afričkog Kupa nacija. Naravno, tu je nešto i za navijače KK Partizan i njihov meč sa Trentom.

West Ham – Norwich 1&D2+ (1.65)

U ovaj meč oba tima ulaze sa različitim ambicijama. Vest hem je sjajan ove sezone i boriće se sa onim najvećima za prolaz u neko evropsko takmičenje, dok će Norič sigurno biti u borbi za goli život u Premijer ligi, a sada je u nizu od pet vezanih poraza u prvenstvu. Interesantno, nema puno izostanaka u ova dva tima pa se samim tim domaćin ističe kao favorit, a pobeda bi značila nastavak dobrog niza. Prošle sezone nisu igrali jer je Norič bio u čempionšipu, a pre dve u najjačoj ligi je Norič upisao dva trijumfa – 4:0 i 2:0.

PAOK – Panetolikos 0-2 B (2.27)

PAOK je treći na tabeli, ali miljama daleko od vodećeg Olimpijakosa pa mu predstoji borba za drugo mesto, a Panetolikos je siguran, ne mora da brine o opstanku i do kraja će igrati za svoju dušu. Ovo je danas bonus par u MerkurXtip ponudi, a bez obzira što je PAOK veliki favorit, pozabavićemo se igrama na golove. Ne očekujemo ih mnogo jer odbrana Panetolikosa igra veoma dobro i u poslednja tri meča primila je po jedan, a ni napad tima iz Soluna nije najjači sa u proseku dva postignuta gola po meču ove sezone.

Partizan – Trento Gost 70.5- (1.83)

U A grupi Evrokupa, košarkaši Partizana dele prvu poziciju sa Huventudom i Lokomotivom Kubanj, a Trento je poslednjeplasiran sa samo jednom pobedom iz osam utakmica. Na poslednja njihova četiri duela, italijanski klub je samo jednom prešao 70 poena i to u ubedljivom porazu pre dve sezone 91:75. Tim trenera Željka Obradovića punu pažnju posvećuje igri u odbrani tako da ne treba očekivati da će se tim iz poznatog skijaškog centra posebno raspucati u Beogradu.

Mauritania– Gambia 2 (2.75)

Ovo je jedan od mečeva na Afričkom Kupu nacija gde se ne očekuje puno golova, štaviše procena je da bi jedan bio prava mera. Zato igre na golove nisu preterano popularne kada je ovo takmičenje u pitanju, a evo i zašto je to slučaj za ove reprezentacije. Poslednja njihova dva susreta završena su 0:0. U toj grupi su još Tunis i Mali kao favoriti, a iz ovog meča, Gambija se nameće kao favorit i bolje je kotirana u procenama svetskih fudbalskih stručnjaka.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter