0
Evropske lige

Fudbal Soccer International Friendly-Prijateljski mec Srbija v Rusija Filip Mladenovic (R) and Fedor Smolov Monaco, 05.06.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DINAMO JAČI ZA ISKUSNOG NAPADAČA: Smolov napustio Lokomotivu i stigao u redove gradskog rivala! (FOTO)

Objavljeno: 12.01.22 u 18:57

Moskovski tim ima jasan cilj – skinuti Zenitu krunu sa glave!

Fudbalska javnost neprestano prati dešavanja vezana za januarski prelazni rok. 12-ti dan prelaznog
roka u Rusiji obeležio je Fedor Smolov.

Iskusni reprezentativac Rusije napustio je Lokomotivu iz Moskve i pojačao redove gradskog rivala, Dinamo. Smolov je već nastupao za Dinamo, a obeštećenje je ovog puta gotovo simbolično.

Fedor je u redove ekipe Sandra Švarca stigao za 117 hiljada evra. Smolovu je na leto isticao ugovor sa Lokomitvom, a njegov doskorašnji klub nije mogao da ispuni očekivanja iskusnog golgetera.

Osim spomenutih klubova, Smolov je u karijeri branio boje holandskog Fejenorda, Anžija, Urala, Krasnodara i španske Selte. Fedor je za nacionalni tim Rusije zabeležio 54 nastupa.

Dinamo je glavni konkurent Zenitu u borbi za šampionsku titulu. Ekipa iz Sankt Peterburga ima dva boda više u odnosu na tim iz prestonice Rusije.

⚪️🔵 Fedor Smolov is back to Dynamo

🚂 Last three seasons he played for Lokomotiv and scored 29 goals#RPL #Dynamo #Smolov pic.twitter.com/uSb1s9kjLk

Lokomotiva je brzo reagovala i pronašla zamenu za Smolova. Lokosi su ‘odrešili kesu’ i dali čak 5 miliona evra za usluge Jana Kuhte. Reprezentativac Češke stiže iz Slavije!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter